Apa itu Instantly Ageless?

Instantly Ageless ™ (sachets)Instantly Ageless merupakan krim mikro anti kedut yang bertindakbalas dengan pantas dan berkesan untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan. Ianya berkesan mengurangkan kedutan, garis-garis halus, liang, dan keadaan bengkak di bawah mata dalam masa 1 HINGGA 3 MINIT SAHAJA!

Instantly Ageless mampu bertahan 8-10 jam sekali pakai. Bayangkan anda boleh kelihatan sepuluh tahun lebih muda dalam masa kurang dari 3 minit! dengan harga yang murah!
Dengan formula bebas minyak, ia mengandungi peptida yang dipanggil Argireline, ia boleh dipakai dengan atau tanpa makeup. Ianya sama seperti botox tetapi tanpa jarum. Gunakan bersama serum LUMINESCE untuk kesan jangkamasa yang panjang.

Bahan bahan:
Air (Aqua), Sodium Silicate, Magnesium Aluminum Silicate, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035).


Instantly Ageless juga di sahkan Halal. Klik di sini
Dan juga ianya telah mendapat kelulusan dari KKM.
Harga:


1 sachet = RM13

5 sachets = RM50
1 box (50 sachets) = RM220 <-- penjimatan hebat!

harga TERMASUK PENGHANTARAN!whatsapp/SMS/iMessage/Call
+6 019 7244215

Instagram: @agelessklPerhatian:

Hasil tidak kekal. Elakkan terkana pada mata. Jika terkena pada mana, bilaskan dengan air. Berhenti menggunakannya jika terdapat kemerahan atau kegatalan. Sila rujuk pada doktor jika anda mempunyai alahan terhadap kosmetik.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan