Cara Penggunaan

Tips dan cara bagaimana Instantly Ageless berkesan terhadap anda!

Ringkasan cara penggunaan Instantly Ageless:


  1. Cuci muka.
  2. Moisturize dan biarkan ianya kering.
  3. Sapukan foundation yang berasaskan cecair (foundation yang berasasakan air lagi bagus dari yang berasaskan minyak)
  4. Biarkan foundation ini kering 
  5. Letakkan Instantly Ageless. Ingat, hanya tapkan sahaja dan biarkan ianya lembab.
  6. Tunggu sebaik baiknya 7-10 minit, jangan gerakkan muka semasa proses pengeringan. Kipaskan supaya ianya cepat kering.
  7. selepas eeybags/kedutan anda hilang, gunakan make-up yang selebihnya (make-up berasaskan serbuk dan kering digunakan pada lapisan terakhir)

Kesan putih dan bertompok-tompok?

Kesan kesan ini akan kelihatan apabila anda menggunakan Instantly Ageless dengan amaun yang terlalu banyak ataupun kesilapan semasa anda menggunakanya. Sepatutnya hasilnya mestilah terbaik selepas anda menggunakan Instantly Ageless, jadi anda perlu mencari jalan untuk meyelesaikan masalah ini.

Jika anda menggunakan moisturize, pastikan ianya betul-betul kering sebelum menggunakan Instantly Ageless. Letakkan di jari dah sapukan antara kedua jari hingga Instantly Ageless menjadi nipis di jari, kemudian perlahan lahan tap kan di kawasan bawah mata. Jangan gosok dan biarkan ianya sampai kering.

Tips lain anda juga boleh menggunakan Instantly Ageless selepas make up. Letakkan Instantly Ageless dilapisan terkahir make up. Ramai wanita diluarsana suka dengan cara bergini.

Ada juga diantara mereka yang mencampurkan dengan setitik air selepas meletakkan Instantly Ageless di tangan. Campuran setitis air ini juga boleh menyelesaikan masalah tompok-tompok ini.

Letakkan sedikit sahaja sudah memadai. Tunggu hingga 10 minit sebelum menambah lagi jika kurang berkesan. Instantly Ageless berkesan pada semua jenis kulit, dan jika kulit anda berminyak pastikan anda mencuci muka anda terlebih dahulu, begitu juga untuk kulit muka yang terlalu kering. Lakukan beberapa percubaan dan tidak semestinya cubaan pertama anda berkesan. Jangan lupa hanya tap kan sahaja dan jangan tenyeh.

Anda akan lihat kesannya dalam masa 2 minit semasa Instantly Ageless mengering, jangan gerakkan muka anda semasa proses ini, dan eyebags hilang akan kekal selama 8 - 10 jam.

Walaubagaimana pun teruskan mencuba sampai jumpa cara yang paling sesuai untuk anda!
Ada pelbagai cara untuk menggunakan Instantly Ageless anda dan anda boleh cari di YouTube dangan carian "Jeunesse Instantly Ageless" dan pilih cara mana yang sesuai untuk anda!


Tips dan Tricks

1) Gunakan pada amaun yang kecil
2) Gunakan berus (brush)
3) Biarkan ianya basah
4) Jangan senyum. Kurangkan pergerakan muka
5) Kipaskan supaya krim kering dengan pantas


Tiada ulasan:

Catat Ulasan